30 de tatuaje mici pentru femei

Tatuajele nu trebuie să fie mari pentru a avea impact. Astăzi, tatuajele mai mici sunt în tendință – în special pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că arta corporală delicată poate părea mai elegantă decât piesele supradimensionate sau mânecile pline, întrucât tatuajul va părea mai proporțional. Doar pentru că au dimensiuni mai mici, nu înseamnă că sunt mai puțin semnificative. Citește mai departe pentru a descoperi următoarea idee preferată de tatuaj.

1. Tatuaj drăguț

Tatuajele mici vin în modele drăguțe. Cei care sunt tineri la suflet vor găsi tatuaje drăguțe care reflectă personalitățile lor perfect. Jucătoare și minunate, aceste modele sunt o alegere excelentă pentru primul tău tatuaj. Animalele adorabile precum panda, cățelușii și broaștele sunt alegeri populare pentru aceste tatuaje. Încercă o artă în stil de desene animate pentru un aspect drăguț!

 

Cute Small Tattoo

 

2. Tatuaj cu semnificație

Chiar și tatuajele mici pot avea o semnificație puternică. Atunci când aleg un tatuaj semnificativ, multe femei își aleg devizul vieții, versurile melodiei preferate sau numele unei persoane dragi. Mâna sau încheietura interioară sunt locații ideale pentru aceste tatuaje, întrucât le puteți vedea întotdeauna și să vă reamintiți sensul.

 

Meaningful Tattoo

 

3. Tatuaj mic și simplu

Pentru cei care au un stil relaxat și clasic, sau preferă tatuajele cu cerneală neagră, designurile mici și simple sunt o alegere perfectă. De asemenea, sunt ideale dacă preferați o ședință de tatuaj scurtă și ieftină, deoarece pot fi realizate repede. În plus, frumusețea unui tatuaj mic și simplu este că îl puteți plasa aproape oriunde!

 

Small Simple Tattoo

 

4. Fluturi

Tatuajele cu fluturi sunt unele dintre cele mai populare pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că fluturele reprezintă transformarea, natura și libertatea. În plus, au un aspect frumos și feminin. O alegere versatilă pentru tatuaje, fluturii arată la fel de bine în culori sau cu cerneală neagră. Aceste insecte înaripate ies în evidență.

 

Butterfly Tattoo

 

5. Floare soarelui

Floarea-soarelui este o alegere uimitoare pentru un tatuaj. Datorită culorii galbene vibrante, vor ieși în evidență chiar și la dimensiuni reduse. Aceste flori au o istorie și un sens bogat. Ele reprezintă longevitatea și adorația, precum și credința religioasă, întrucât apelează la „urmărirea” Soarelui. Pentru mulți oameni, ei simbolizează, de asemenea, căldura, fericirea și bucuria – așa că sunt ideali dacă sunteți cunoscuți pentru personalitatea „însorită”.

 

Sunflower Tattoo

 

6. Cruce mică

Crucea este un simbol sacru în creștinism, reprezentând jertfa lui Iisus Hristos. Pentru adepții religiei, a avea un tatuaj cu o cruce este o modalitate de a-și afirma angajamentul față de credința lor. Dar nu trebuie să fie mare și elaborat pentru a fi semnificativ. Pentru multe femei, un mic tatuaj încrucișat este perfect, deoarece poate fi plasat aproape oriunde pe corp. În loc să-și arate credința față de ceilalți, acționează ca o amintire subtilă – dar puternică – că Dumnezeu este întotdeauna cu ei.

 

Small Cross Tattoo

 

7. Inimioară

Tatuajele acestea sunt populare de zeci de ani, în special pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că sunt simple, feminine și reprezintă cea mai puternică emoție: iubirea. Tatuajele inimii pot reprezenta multe tipuri de dragoste, de la romantism la familie sau chiar durere. Inimioara este o simplă amintire a celor mai importante experiențe din viață și îți exprimă partea pasională și afectuoasă.

 

Heart Tattoo

 

8. Elefant

Tatuajele cu animale sunt modele preferate. Cu toate acestea, tatuajele cu elefant au fost în trend recent. Aceste animale măiestuoase reprezintă prosperitate și noroc. Ele sunt, de asemenea, simboluri ale demnității, longevității și înțelepciunii. Femeile sunt atrase în special de tatuajele cu elefanți, deoarece animalele sunt matriarhale – toate efectivele de elefanti sunt formate din femele și copiii lor.

 

Elephant Tattoo

 

9. Aripi de înger

Aripile de înger pot arăta la fel de bine ca un tatuaj mic, cât și mare. Pentru unele femei, designul reprezintă natura lor mai bună – latura „angelică”. Ele pot fi, de asemenea, un simbol al libertății sau al unei dorințe de evadare. Pentru alții, aripile sunt o amintire a „îngerului lor păzitor”, care îi veghează mereu.

 

Angel Wings Tattoo

 

10. Ancoră

Ca multe tatuaje nautice, ancorele provin din tradiția marinarilor. Sunt un semn de siguranță și sfârșitul unei călătorii lungi. În timp ce unii ar putea crede că ancora este un simbol masculin, multe femei iubesc designul pentru simplitatea și semnificația sa. O versiune mică a ancorei arată bine când este așezată pe încheietura mâinii, gleznă sau degete.

 

Anchor Tattoo

 

11. Leu

Leii reprezintă forța, încrederea în sine și curajul, făcându-le designul perfect al tatuajului pentru doamnele înverșunate! Multe femei aleg, de asemenea, tatuajul leului pentru a reprezenta semnul lor zodiacal de Leu. Sunt cunoscuți ca fiind optimisti, pasionați și spontani și iubesc să fie centrul atenției. Deoarece sunt un simbol atât de recunoscut, nu aveți nevoie de un leu mare care să aibă un impact. Asta le face perfecte pentru tatuajele mici.

 

Lion Tattoo

 

12. Floarea de lotus

În hinduism, lotusul este un simbol al frumuseții divine și al purității. Petalele sale deschise reprezintă extinderea minții și sufletului. Drept urmare, a devenit o alegere populară pentru tatuaje pentru multe femei – în special pentru cele cu latură spirituală. Delicat și delicios, lotusul face un mic tatuaj minunat. Pentru a adăuga aspectul spiritual, alegeți o destinație de plasare care să se alinieze chakrelor tale.

 

Lotus Tattoo

 

13. Pisică

Pisicile sunt o alegere excelentă dacă căutați un design mic de tatuaj. Drăguțe și izbitoare, aceste animale ies în evidență. Indiferent dacă este o pisică neagră misterioasă sau un pisoi jucaus cu desene animate, poți să-ți arăți aprecierea pentru acești iubiți prieteni cu blăniță. În timp ce multe femei obțin un tatuaj pentru pisici pentru a comemora animalele de companie, aceste tatuaje pot fi, de asemenea, simbolice. Pisicile reprezintă înviere, deoarece se spune că au „nouă vieți” și sunt un simbol feminin în multe culturi diferite.

 

Cat Tattoo

 

14. Munte

Munții reprezintă obstacolele și perioadele dureroase din viață pe care le-am depășit. Multe femei aleg acest design pentru tatuajele lor după ce au trecut printr-un eveniment de viață stresant. Munții ne amintesc de puterea interioară sau de forța fizică, care a fost descoperită atunci când am fost supuși încercării. Din acest motiv, este o alegere semnificativă pentru tatuaje. Deoarece aceste tatuaje sunt metaforice, nu trebuie să fie mari pentru a-și transmite sensul.

 

Mountain Tattoo

 

15. Citat

Tatuajele citate sunt adesea plasate pe antebraț sau încheietura mâinii. Acest lucru se datorează faptului că sunt ușor de citit în această poziție. Cu toate acestea, puteți avea, de asemenea, cuvinte importante în alte părți ale corpului dvs. pentru a ușura citirea altora sau pentru a face mesajul lizibil atunci când este reflectat într-o oglindă. Orice ai alege – fie că este vorba de o linie din filmul, cartea sau melodia ta preferată sau cuvintele de înțelepciune – impactul se va simți indiferent de dimensiunea tatuajului tău.

Quote Tattoo

 

16. Soarele și luna

Tatuajul cu soare și lună este o alegere populară pentru cupluri și cei mai buni prieteni. Acest lucru se datorează faptului că aceste corpuri cerești reprezintă armonia dintre contrari. La un individ, tatuajul simbolizează cele două părți ale personalității tale. De exemplu, extrovertit și introvertit, acțiune și odihnă, și masculin și feminin. Designul poate fi și un semn al trecerii timpului și a ciclului vieții.

 

Sun And Moon Copy

 

17. Copac mic

Indiferent de stilul de artă pe care îl alegeți, un mic tatuaj cu copac va ieși în evidență și va arăta grozav. Copacii sunt un design în trend datorită sensului lor în mișcare: reprezintă cunoștințe și înțelepciune, precum și viață lungă, creștere și protecție. Copacii pot simboliza, de asemenea, un arbore genealogic, în care fiecare ramură este o persoană diferită.

 

Small Tree Tattoo

 

18. Busolă

Un alt tatuaj cu tematică nautică, designul busolei, înseamnă să rămâi fidel cu tine și calea ta. Multe femei și bărbați aleg să combine această cerneală cu alte motive. O opțiune populară este două săgeți încrucișate. Acestea simbolizează o prietenie sau legătură de neîntrerupt. Aceasta este o alegere excelentă pentru un tatuaj potrivit cu cel mai bun prieten.

 

Compass Tattoo

 

19. Libelulă

Libelula este unul dintre cele mai pozitive modele de tatuaje pe care le poți alege. Este un semn al transformării, schimbării, vitejiei, forței și bucuriei. Deoarece nu zboară în linie dreaptă, libelula este, de asemenea, deseori considerată că are un spirit liber. Libelula are și o latură mistică; în unele culturi autohtone, o libelule reprezintă puritatea și renașterea, în timp ce în Japonia, libelule sunt frecvent utilizate în artă. Acest lucru se datorează faptului că sunt simboluri ale victoriei, întrucât nu zboară niciodată înapoi sau „retragere”.

Dragonfly Tattoo

 

20. Craniu mic

Tatuajele cu cranii sunt unele dintre cele mai populare modele, reprezentând multe lucruri. În unele culturi, craniile sunt un simbol al rebeliunii și al renașterii. Alți oameni le folosesc ca un memento pentru a trăi în fiecare zi ca și cum ar fi ultima lor. Pentru o abordare feminină a designului craniului, încercați un tatuaj mai mic sau combinați-l cu trandafiri, reprezentând iubirea dincolo de moarte.

 

Small Skull Tattoo

 

21. Dreamcatcher

În unele culturi native americane, dreamcatcherele sunt atârnate peste paturile și leagănele bebelușilor și copiilor pentru a le proteja de coșmaruri. În mod tradițional, dreamcatcherele erau țesute de mame și bunici, motiv pentru care multe femei se simt legate de simbol. Când este tatuat ca artă corporală, simbolizează siguranța și protecția împotriva daunelor.

 

Dreamcatcher Tattoo Copy

 

22. Șarpe

Șerpii sunt tatuaje populare pentru femei, deoarece formele lor răsucite le fac ideale pentru plasarea oriunde pe corp. Deoarece își vărsă pielea, șerpii reprezintă noi începuturi. De asemenea, pot simboliza ispita – din povestea biblică a lui Adam și Eva – precum și sexualitatea, fertilitatea și protecția. Cea mai bună parte a unui tatuaj cu șarpe este că puteți face semnificația personală.

Snake Tattoo

 

23. Stele

Stelele sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru tatuaje pentru femei. Ele reprezintă găsirea de lumină în întuneric, ceea ce le face un design emoționant și frumos pentru arta corporală. Acestea sunt, de asemenea, perfecte pentru tatuaje mici și delicate. Un șir de stele simbolizează adesea o călătorie parcursă de către purtător. Poate fi, de asemenea, un tatuaj religios, în special pentru creștini, deoarece Biblia descrie oamenii fiind „ghidați” de stele.

Star Tattoo

 

24. Tribale mici

Dacă vă place estetica tatuajelor tribale, dar nu puteți avea un design mare vizibil, de ce să nu încercați o versiune mai mică? Stilul de artă tribală poate fi adaptat pentru a se potrivi cu o mulțime de inspirații diferite, de la simboluri naturale precum soarele la animale sau chiar simboluri abstracte. Plasamentele populare pentru tatuajele tribale mici includ brațul superior, încheietura, glezna sau spatele.

Small Tribal Tattoo

 

25. Trandafir

Tatuajele cu trandafiri sunt la cerere și nu este de mirare că au devenit atât de populare. Designul minimalist și subestimat se potrivește designului floral clasic pentru cei care au un stil modern, sofisticat. Un tatuaj minunat și drăguț cu trandafir poate fi plasat aproape oriunde, de la antebraț până la degete, încheietura mâinii sau șold.

 

Rose Tattoo

 

26. Lup

Lupii sunt un simbol protector în multe culturi, deoarece pot vedea în întuneric. Acest lucru face ca tatuajele cu lupi să fie o alegere excelentă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Un alt aspect al lupilor cu care oamenii se simt conectați este dualitatea lor; sunt sălbatici, înverșunați și lipsiți de încredere, totuși foarte fideli și trăiesc în grupuri strânse de familie cu perechea și puii lor. Din acest motiv, multe cupluri aleg să obțină tatuaje cu lupi.

Wolf Tattoo

 

27. Bufniță

Bufnițele reprezintă înțelepciunea și cunoștințele, ceea ce le face un design excelent pentru tatuaje pentru studenții absolvenți – sau pentru persoanele cu dragoste de învățare. Bufnițele au și o latură spirituală, deoarece natura lor nocturnă înseamnă că multe culturi le asociază cu viața de apoi. Pentru a profita la maximum de un mic tatuaj cu bufniță, alege un design care își arată aripile sau are un stil de artă unic.

 

Owl Tattoo

 

28. Phoenix

Phoenixul este unul dintre cele mai cunoscute simboluri pentru transformare și renaștere. În legendele antice, pasărea izbucnește în flăcări și renaște din cenușă. Mulți oameni se conectează cu acest mesaj și aleg creatura ca design de tatuaj. Pentru o ținută feminină, alegeți un mic tatuaj cu un stil de artă în acuarelă.

Phoenix Tattoo

 

29. Geometric

Tatuajele geometrice sunt versatile și pot adăuga o răsucire proaspătă unui tatuaj clasice sau unei atingeri futuriste. Pentru femei, stilul geometric arată excelent atunci când este contrastat cu o design ultra-feminin ca o floare. Cel mai bine, aceste tatuaje se potrivesc cu destinații de plasare mai mici, deoarece unghiurile și liniile sunt atrăgătoare de la sine.

 

Geometric Tattoo

 

30. Minimalist

Arta minimalistă a devenit o tendință uriașă recent și este la fel de populară când vine vorba de tatuaje. Stilul folosește cerneală neagră pură, fără umbrire, pentru a crea modele atrăgătoare, dar subestimate. Aceste tatuaje arată cel mai bine într-o dimensiune mai mică. Din aceste motive, sunt ideale pentru femeile care își doresc tatuaje unice și artistice, care să se potrivească fiecărui stil.

 

Minimalist Tattoo

Încă ai nevoie de ajutor pentru a-ți alege tatuajul?

Îți oferim consultație gratuită!

Telefon: 0726 814 741
Facebook / Instagram: @atouchofink.sibiu

Sau folosește formularul de contact 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *